BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Hotellvistelse och show på Hamburger Börs med Danny Saucedo

Just nu! Hotellövernattning med boende på Hotel Wellington, mitt i centrala Stockholm. En vistelse där allt ingår, halvpension, övernattning, efermiddagsfika och kvällens huvudnummer; Show på Hamburger Börs med Danny Saucedo

Läs mer

Hotellweekend i Stockholm med Tomas Ledins show ”Skarpt Läge” på Cirkus

En lyxig vistelse där allt ingår – en weekend centralt i Stockholm på Östermalm, hotellets goda frukost, kvällsmat och helgens huvudnummer Thomas Ledin på Cirkus.

Läs mer

Summer Trip till Stockholm

Boka en lyxig övernattning i Stockholm till ett superbra pris - inträde till Fotografiska ingår! Pris från 920:-/person med halvpension i våra Moderate Dubbelrum. Passa på!

Läs mer

Välkomstpaket

Vill du fira något? Uppmärksamma någon du tycker om eller bara njuta lite mer? Mycket uppskattat är att beställa något välkomnande gott och fint till hotellrummet.

Läs mer

Bröllopspaket

Avsluta livets mest romantiska dag med en natt hos oss på ”Det lilla hotellet med den varma känslan”. Här kan ni njuta och fira kärleken i lugn och ro. På rummet väntar kyld champagne, fruktfat och choklad. Vakna utvilade i lyxiga italienska lakan, och börja första dagen som nygifta med ett avkopplande bad.

Läs mer