BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Kvarterskrogar - Vi rekommenderar

Wellingtons egen lounge
Vi börjar med oss själva och välkomnar er till vår ombonade och hemtrevliga Lounge Bar på entréplan, öppet från klockan 11.00 till 03.00. Vi serverar alla sorters drycker till vår barmeny.

Vill du sitta ner i lugn och ro vid ett bord eller soffgrupp så dukar vi gärna fram. 

I vår Lounge Bar kan man beställa drycker, snacks och smårätter. Ta en titt i vår dryckesmeny. Här finner du allt från klassiska whiskeysorter till cocktails som passar både före och efter en kväll på stan. Fråga personalen om just din favorit. Skulle den saknas, brukar vi kunna rekommendera något trevligt alternativ.

Förutom vår barmeny, bjuder vi våra boende gäster på en lättare kvällsbuffé, vilken står uppdukad mellan kl. 18.00 coh 21.00.

I Loungen finns alltid te och kaffe att tillgå och ibland med några småkakor och ibland med nygräddade bullar. Detta bjuder vi våra övernattande gäster på. Varsågod!

Wellington rekommenderar
Våra favoritrestauranger som ligger nära, har god mat och trevlig atmosfär.

Broms Karlaplan
En fransk bistro som öppnades av Sebastien Boudet med avslappnad atmosfär. Här serveras mycket bra lunch eller middag till rimliga priser. Här finns även en delikatessbutik med godsaker som franska ostar, bröd mm. Öppet alla dagar 7 – 22.

www.bromskarlaplan.se  Karlavägen 76. Tel 08 26 37 10

Boqueria
En mötesplats med saluhallsliknade känsla i Moodgallerian. Från 11:30 börjar lunchen, med pintxos, rykande grytor och soppor ”ute” på Torget, och dagens lunch/tapas inne i matsalen. Efter lunch förvandlas Boqueria till en karneval av pintxos och cava, dilamm och sangria. Boqueria serverar både lunch och och middag. 

www.moodstockholm.se/butiker/boqueria/  Ligger mitt emellan Norrlandsgatan och Regeringsgatan Tel 08-30 74 00 

Brasserie Bobonne
Omskrivet och uppskattat, ligger granne med Hotel Wellington! Liten mysig krog med utsökt mat som har öppet för middag 17-22.

www.bobonne.se  Storgatan 12  Tel 08-660 03 18

Nybrogatan 38
Kvarterskrog med prisvärd meny och kul liten bar med hög stämning. Boka gärna bord i god tid.

www.nybrogatan38.com

Ciao Ciao Grande
Tvärs över gatan ligger detta populära lunch- och middagsställe som får smaklökarna att länge minnas deras gourmetpizzor.
Storgatan 11  Tel 08-667 64 20

Aubergine
Aubergine slog första gången upp porten hösten 1994 och sedan dess har mången gäst ätit och druckit gott i lokalerna uppe på Östermalm. I en öppen och varm atmosfär erbjuds gästerna en trivsam och smaklig upplevelse, såväl i baren som i matsalen. Menyn är medelhavsinspirerad efter årstid på förstklassiga svenska råvaror. Öppet för både lunch och middag.
Linnégatan 38  Tel 08-660 02 04

Tudor Arms
Missa inte denna genuina äkta engelska puben ett stenkast från hotellet! Med varm och hjärtlig stämning. Pröva deras fish & chips med en Ale.

Melanders Fisk i Östermalms Saluhall
Underbara rätter och delikatesser lagade på nyfångad fisk och skaldjur. På Östermalms Saluhall har generationer av Stockholmare handlat sedan öppningen år 1888. Öppet för lunch vardagar fram till 18.00 och lördag till kl. 15.00
Tel 08-662 45 79