BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Hotel Wellington Stockholm - det lilla hotellet med den varma känslan.

Ett fantastiskt läge mitt på Östermalm
Hotell Wellington har ett fantastisk läge i hjärtat av Stockholms mest fashionabla kvarter på Östermalm. Helt lugnt och tyst boende i Stockholm men bara några minuters promenad till Stureplans vimlande folkliv med shopping, nöjen och restauranger. Bara ett stenkast till Strandvägen och vattnet, de pittoreska Stockholms broar, Kungliga Djurgården och Gamla stan.

Utsikt över Stockholms tinnar ock torn
Hotellet har en underbar panoramautsikt över Stockholms takåsar. Mängder av kyrktorn ger avtryck i stadens relief mot himlen. Skådespelet njuts bäst från den privata balkongen eller altanen som finns i nästan alla rum och som är dekorerade med blommor och grönt.

Kommunikationer - en station till Stockholms Centralstation
Centralt boende i Stockholm med utmärkta kommunikationer. Med bara två minuter till Östermalms tunnelbana (en station till Centralstationen) nås hela Stockholm enkelt och snabbt. Transport till Globen tar endast 20 minuter trots att det är i andra änden av stan. 

Service är vår livsstil
För medarbetarna på Hotel Wellington är service en livsstil. Därför erbjuds våra gäster både det familjära småskaliga hotellets alla fördelar tillsammans med mycket förmånliga stamkundserbjudanden och lojalitetsprogram genom vårt medlemskap i den stora hotellkedjan Choice Hotels.

Hotel Wellingtons historia
Hotel Wellington uppfördes  som bostadshus 1938 efter ritningar av Ernst Grönwall. På varje våningsplan fanns det 4 enkelrum och 2 dubletter. I bygglovet stod det "uthyrning sker till ensamstående person och ej till familj". I entréplan fanns bageri och konditori. Under en period var vår reception en handskaffär. Fastigheten byggdes om till hotell år 1967 och Hertig Wellington fick äran att vaka över våra gäster.


Hotel Wellington, ett hotell att längta tillbaka till.