BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

 Vår Hotellfamilj

Tre hotell med bästa läge på Östermalm bildar en trevlig hotellfamilj och erbjuder någonting passande för alla. Har du en affärsresa till Stockholm? Vill du besöka stans många sevärdigheter och bo på bästa läge? 

Clarion Collection Hotel Wellington

Det lilla hotellet med den varma känslan – ett affärshotell med 60 rum på Storgatan 6 i Stockholm. Wellington har nyrenoverade rum, en mysig lobby med reception och bar där det är trevligt och bekvämt att både arbeta och umgås. Förutom en fantastisk frukost så bjuder vi även alla våra gäster på en kvällsbuffé på kvällarna som ingår i priset.

LÄS MER

Wellingtons Gästvåning – Pärlan Hotell

Vårt minsta hotell med 9 rum, här är det lugnt och känns nästan som ”hemma”.  En Östermalmsvåning på 300 kvm på Skeppar-gatan 27 – perfekt för dig som enskild gäst, eller mindre sällskap/grupper som önskar bo och konferera i avskildhet. Ligger på passande avstånd, endast ett stenkast ifrån Wellington, på en tvärgata från Storgatan.

LÄS MER

Med fantastiskt läge på fashionabla Strandvägen ligger Hotel Esplanade, med utsikt över Nybroviken och vattnet. Ett anrikt hotell i Art Nouveau stil från 1910. Våra 34 rum är rymliga med högt i tak, knarrande parkettgolv och individuell inredning. Med sin historia och arkitektur har hotellet genom åren lockat återkommande gäster som många kallar Esplanade för sitt andra hem.

LÄS MER