BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Våra hotellrum ligger mitt på Östermalm i centrala Stockhom

Under de senare åren har de flesta av våra rum renoverats med helt ny inredning och nya badrum. Vi har en ny fräsch lobby, restaurang och reception. Flertalet av våra 69 rum har dessutom balkong eller till och med egen terrass! En egen prunkande oas med grönt och blommor och med en underbar utsikt över Stockholms innerstad! 

Rumskategorier
Vi har fyra olika rumskategorier. DELUXE eller SUPERIOR - för dig som vill ha det lilla extra och lite större rum. STANDARD – hemtrevliga och modernt inredda och mysiga rum. MODERATE - prisvärda rum, modernt inredda i sköna färger och textilier, och med en Grand lit säng på 140 - 160 cm i dubbelrummen. Klicka på rumskategorin till vänster för att läsa mer om våra fina hotellrum i Stockholm.

Inredning - varje våningsplan har unikt tema
På Wellington Hotell är all rum individuellt inredda med en skön känsla som ger en ombonad hemtrevnad och inspirerande atmosfär, för dig som värdesätter en egen oas där du kan känna dig som hemma. På varje rum finns alltid en liten hemtrevlig krukväxt.

Balkong
De flesta rummen har egen balkong (fransk eller vanlig) eller terrass fylld med blommor och gröna växter. En alldeles egen prunkande oas för sköna sommarkvällar.

Terrass
På vår innergård finns en terrass för alla gäster där man kan ta sitta med sin kopp kaffe eller något svalkande och njuta av lugnet bland prunkande blommor och blad.

Frukostbuffé och kvällsmat
En vällagad, stärkande frukost som varieras efter säsong är inkluderad i rumspriset. Och vi bjuder våra gäster på kvällsmat mellan 18.00 och 20.00.

Wellington Hotell - det lilla hotellet med den varma känslan.